úterý 13. října 2020

Informace k distanční výuce, která začíná 14. 10.

 Pro děti je distanční výuka povinná, je nutné, aby se každý den učily, pracovaly na zadaných úkolech a zúčastňovaly se on-line setkávání, tzv. Meetů.

Všechny děti mají přístup do google učebny, do učebny jim budu zadávat samostatnou práci v sešitech a  v učebnicích jako byly zvyklé při distanční výuce na jaře.

Rozdíl ale bude v tom, že: 

1.  Některé úkoly si vyžádám ke kontrole - vyfotit a poslat přes google učebnu jako je dnešní domácí úkol z matematiky, abych je viděla a případně mohla ohodnotit.

2. Děti budou dostávat i úkoly, které budou přímo vytvořeny pro google učebnu a budu je hodnotit. (Všechna hodnocení se započítávají do výsledné známky na vysvědčení)

3. Děti se budou pravidelně setkávat na on-line hodinách podle přesného rozpisu, který nám byl předepsán školou. 

Takže milé děti bohužel neplatí rozvrh, který jsme si společně napsali a musela jsem ho přizpůsobit. Ale že se sejdeme zítra v 9:00 platí. 

V době on-line angličtiny se děti p. uč. Vergosové přihlásí do její Učebny Aj a zúčastní se práce se svojí skupinou, při přírodovědě se přihlásí děti jednou týdně do Učebny přírodovědy. Kdo nepřijmul v emailu pozvánku do učebny od jednotlivých učitelů, musí to udělat, jinak nemůže pracovat.

Týdenní rozvrh on-line setkávání: 

(Uvádím začátky hodin, prosím, aby děti byly přihlášené v mojí učebně vždy pět minut před prvním setkáním toho kterého dne). Jednotlivá setkání budou trvat asi 20 minut.

Pondělí  ČJ 8:55, M 9:25, AJ 9:55

Úterý     ČJ 8:55, M 9:25,Vl  9:55 

Středa    ČJ 10:55, M 11:25, AJ 11:55 - POZOR, ZAČÁTEK POZDĚJI NEŽ JINÉ DNY

Čtvrtek  ČJ 8:55, M 9:25, ČJ,M  9:55 prostor pro individuální dotaz, když něčemu nerozumíš, nepovinné

Pátek      Př 8:20 ČJ 8:55, M 9:25, AJ 9:55 prostor pro individuální dotaz, když něčemu nerozumíš, nepovinné

Tuto informaci dostanou děti jako úvodní i do google učebny. 

Pro rodičovskou kontrolu dám informace o tom, co se učíme v jednotlivých dnech i sem, na Cvrčky - stejně jako na jaře (úkoly do PS, práce s učebnicí, ale nebudu sem dávat informace o zadávání úkolů, které mají děti v google učebně, mají je vypracovávat on-line nebo fotit a odevzdávat do google učebny. 

Děti budou mít ale kompletní informace o veškeré práci  během jednotlivých dnů v google učebně.

Prosím rodiče, aby se na mne v případě problémů obraceli obvyklým způsobem a děti mi mohou psát maily ze svých studentských účtů.

Věřte, že spolu vše dokážeme a překonáme, jsem připravena provázet Vás a pomáhat Vám. 

Ale nezapomeňte, že musíte chtít.