neděle 11. února 2018

Mapa školy

Milí rodiče,

po prázdninách budu dětem rozdávat  anonymní dotazníky  pro rodiče s prosbou o laskavé vyplnění do pátku 16. 2. Přečtěte si, prosím, informace od pana zástupce ředitele Marka, viz níže. 

Za spolupráci děkuji. HP


Dotazníkové šetření – Mapa školy

Milí žáci/učitelé/rodiče/zaměstnanci,
cílem naší školy je, aby se děti do školy těšily a cítily se zde bezpečně, učitelé předávali znalosti a vědomosti s chutí a svou práci měli rádi, aby se provozním zaměstnancům ve škole dobře pracovalo a rodiče byli s výběrem školy pro své děti spokojení. Zda se nám to daří a co bychom případně měli změnit, nám musíte říct vy, kteří jste do chodu školy zapojení. Proto jsme si nechali od společnosti Scio připravit dotazník, který vám předkládáme, a prosíme o jeho vyplnění. Důležité jsou pro nás i vaše třeba i nepříjemné připomínky, nad kterými se tak můžeme zamyslet.
Výsledky zveřejníme a budeme vás o nich informovat.
Šetření probíhá formou tištěného dotazníku, který vám posíláme po dětech. Za každé dítě ve škole vyplňte vždy jen jeden dotazník. Instrukce k jeho vyplnění jsou uvedeny v hlavičce. Nezapomeňte, prosím, vyplnit kód školy, který je pro všechny dotazník stejný, a sice písmena EKLU a zaškrtnout třídu.
Do kdy: Vyplněný papírový dotazník doručte své škole nejpozději do pátku 16.02.2018.
Anonymita: Šetření je připraveno tak, abyste mohli své názory vyjádřit bez obav ze zneužití. Vyplněné papírové dotazníky budou vybírány učitelem v jednu chvíli a umisťovány do obálky, která bude odeslaná společnosti SCIO k vyhodnocení.
V případě dotazů jsme k dispozici, pište na marekt@donovalskazs.cz.
Děkujeme za vaše názory i vaši pomoc.