středa 18. dubna 2018

Informace ze třídních schůzek

Co jsem zapomněla na třídních schůzkách říci:
Prosím, pokud se vám během roku změnily telefony, adresy, emaily, jména, dejte mi vědět - email, dopis, abych měla aktuální informace. Děkuji.

Prosím, pokud můžete poslat nějaké reklamní předměty jako odměny na školu v přírodě,  budu velmi vděčná. Děti je  mohou přinést kdykoli do školy.


Informace, které zazněly na schůzkách:
K výuce - zaměřit se na hlasité čtení a pravidelné čtení vůbec, jak nezadávám pravidelné čtení jako úkol, některé děti přestávají číst, projevuje se to na plynulosti a hbitosti

Stále trénovat numerické počítání - násobilka a plus, mínus do sta

Děkuji za výbornou spolupráci obecně - odezva na prosby o spolupráci a dohledna domácí přípravu.

5. 6. bude focení třídy

Informace ke škole v přírodě:

Termín 21. 5. - 25. 5. 
Odjezd 21. 5. v 9:00 hod - místo srazu bude upřesněno
Příjezd 25. 5. okolo 11.30 na stejné místo

Adresa:
ŠvP Sklárna
Nový Dvůr 26
Žihle
331 65

Pokud chcete posílat dopisy poštou je třeba ke jménu uvést ZŠ Donovalská 2.C
My jsme se dohodli, že stačí nachystat cca 5 pohledů s nadepsanou adresou a bez známky a předat u autobusu, budeme dětem každý den dávat a ušetříme to nekřesťanské poštovné)

 Do konce dubna přinést doplatek  školy v přírodě 1 800,Kč.(1 650,- je doplatek ceny a připočetli jsme 150,- Kč na plánovaný výlet. V případě, že se neuskuteční, 150,- Kč bude vráceno. Cena za výlet je odhadem, můžeme ještě dovybírat a nebo vracet)

Rodiče dostali formuláře viz foto a doporučený seznam věcí na školu v přírodě. Za důležité považuji holiny a pláštěnku - všichni budou mít, jinak je seznam na vašem uvážení.
Pokud s sebou budeme brát nějaké učení ještě upřesním, potřebujeme plně vybavený penál, blok nebo sešit na malování, vlastní knihu na čtení, nějaké společenské hry na pokoj.
Dejte dětem jen rozumné množství pamlsků, jídlo je pětkrát denně, začínáme obědem a končíme snídaní.
Vše bude sbalené v jednom zavazadle, pokud by bylo možné na kolečkách, aby s ním děti mohly samy trochu manipulovat. Děti budou mít malý batůžek na výlety s lahvičkou na pití a rozumnou svačinou na cestu.
NEBEREME S SEBOU MOBILY.


Děti, které berou léky je nebudou užívat samy, ale rodiče předají podepsané léky s instruktáží dávkování u autobusu spolu s vyplněnými formuláři. U bezinfekčnosti je třeba vyplnit datum odjezdu na školu v přírodě t. j. 21. 5.

U autobusu se předává:
Vyplněné dva formuláře
léky (nezapomeňte na Kinedryl pro zvracílky)
okopírovaný očkovací průkaz, (kartičku zdravotní pojišťovny mám u sebe od začátku roku)
Pohledy pro děti