středa 28. listopadu 2018

Prosba o pomoc s dobročinnou sbírkou

Milí rodiče,

blíží se 11. prosinec a my už ve škole "ladíme", jak bude vypadat naše dobročinná sbírka na pomoc rodině Honzy Hauberta.

Vybíráme knihy, na stejném principu se rozbíhá i sbírka hraček a plyšáků, které se budou nabízet k prodeji (nepoškozené, kompletní hračky mohou děti přinášet do školy také - nabídneme je zde k prodeji stejně jako knihy). My ve třídě nyní intenzivně pracujeme na našem básničkovém almanachu a mám informace od dětí, jak pracují doma na svých výrobcích, které budou nabízet k prodeji. 

Na třídních schůzkách někteří z vás nabízeli svoji aktivní pomoc při organizaci.
Byla nabízena pomoc "kavárnic" a distributorek kávy a čaje (dámy, počítám s vámi😊), případně i pomoc při prodeji výrobků. (Nebude to klasický prodej za předem stanovenou cenu, ale dobrovolné příspěvky budou vkládány do  zapečetěných kasiček, takže se nemusíte obávat žádného počítání a vracení peněz.
Návážení výrobků na určená místa by mělo začít v 15:00 hodin, tedy hodinu před začátkem.

 Moc prosím, kdo můžete pomoci tímto způsobem, spojte se se mnou pomocí emailu, nebo telefonem - sms či zavoláním. Domluvili bychom se konkrétněji. Budu vděčná, když se mi ozvete. Děkuji předem. Vaše HP