pondělí 13. května 2019

Informace ke škole v přírodě

INFORMACE O ŠKOLE V PŘÍRODĚ (20.5. - 24.5. 2019)
Milí rodiče, rozdávala jsem 3 formuláře:
1) Posudek o zdravotní způsobilosti (potvrzuje lékař) - můžete použít i ten z loňska, pokud není starší dvou let
2) List účastníka
3) Potvrzení (odvoz v případě nemoci či závažné nekázně)
"Posudek" a "Potvrzení" již pošlete do 17. 5. 

"List účastníka" vybírám při odjezdu u autobusu (Datum nesmí být starší jednoho dne). 
U odjezdu vybírám též 
balíček s léky, které dítě užívá (balíček pečlivě uzavřený, nadepsaný jménem a třídou, s vloženým přesným popisem způsobu užívání léků) a 
obálku s dopisy z domova, aby děti dostaly každý den nějaké psaní. Spolu napíšeme jeden pohled domů - koupím z třídního fondu, pokud mají děti psát více, dejte jim obálky, známky, adresy.....
Děti budou mít do autobusu batůžek (svačina, pláštěnka, pití, přezůvky, pytlík na zvracení).  Do autobusu prosím žádné bonbóny, žvýkačky, brambůrky. Pokud dítě trpí v autobuse nevolností, dejte mu včas před odjezdem vhodný lék (např. Kinedryl). U autobusu odevzdejte tento lék na zpáteční cestu v nadepsané zalepené obálce (bude tam uvedena též dávka, např. půl tablety).
Zavazadlo i batůžek budou mít děti označené jménem a třídou.
Penál a věci na učení, které si upřesníme v pátek, budou mít děti v tašce v kufru.
Děti se dnes rozdělily do pokojů a je nutné, aby na každém pokoji byly jedny hodinky.
S sebou: 
hygienické potřeby, kapesníky, balíček papírových kapesníků,repelent, opalovací krém, ručník, sluneční brýle, pokrývku hlavy (kšiltovku), holínky, sportovní obuv, pláštěnku, přezůvky, pyžamo, spodní prádlo + ponožky, tepláky, kraťasy, trička krátký + dlouhý rukáv, mikinu, flísovou bundu či svetr, větrovku, a raději i plavky (i když nevím, nevím..,) - tedy oblečení na týden dle Vašeho uvážení,                                                                               knížku na čtení, blok či sešit na kreslení, případně sportovní náčiní ven (například švihadlo, skákací guma, míček......), plyšáčka či malou hračku, společenskou hru na pokoj, podepsanou peněženku s přiměřeným kapesným. Pytel na špinavé prádlo.
Prosím nedávejte dětem s sebou žvýkačky a tvrdé cucavé bonbóny.
Podle naší domluvy děti nebudou mít mobil, pro případnou nutnou komunikaci s rodinou jim zapůjčím můj.
Prosím zkontrolujte, zda dítě nemá propadlou kartičku zdravotní pojišťovny (nebo mi pošlete novou kopii). Já mám u sebe kopie z prvního ročníku.
Budeme odjíždět z parkoviště u bazénu naproti škole. Sraz je v 8:00, odjezd v 8:30. Návrat rovněž k bazénu přibližně ve 12 hodin.