pátek 11. září 2020

Činnost ve škole 11. 9.

 Dobrý den, dnes nedávám na stránky žádné nové učivo, ale zveřejňuji zde informaci, kterou jsem posílala emailem pro případ, že by se k Vám nedostala.


Informace pro rodiče:
Vzhledem k výskytu infekčního onemocnění Covid 19 v učitelském sboru ZŠ Donovalská, vyhlašuje ředitel školy na pondělí 14.9. 2020 ředitelský den. Výuka, provoz ŠJ a ŠD se zastavuje.
Jakmile budeme mít k dispozici oficiální stanovisko hygieny a MŠMT budeme rodiče i žáky informovat o dalším postupu prostřednictvím webu školy, popřípadě emailem.


Mgr. Pavel Dittrich
ředitel školy
Základní škola, Praha 4
DONOVALSKÁ 1684

Dnes jsem dala dětem všechny sešity, nějaké pracovní listy na matematiku, kdyby se učilo distančně, přístupový kód na přihlášení na kroužky na 15. 9. a nejdůležitější věc, přístupové kódy na přihlášení dětí na školní email.

Prosím neztratit, pokud bude škola zavřená déle, pošlu dětem návod, jak se přihlásit ke školnímu emailu, abychom mohli všichni využívat nástroje k distanční on line výuce.

Pokud se bude vyučovat online příští týden, pokračujeme ve výuce stejným způsobem jako jsme byli zvyklí, ale nyní takto budou pracovat všechny děti, protože to je povinné. 

Pokud se bude vyučovat distančně, začínáme v úterý, obvyklou formou. Moc zdravím, HP